Service

Vår service ger dig trygghet i arbetet och kontroll på ekonomin

Vår kvalitetssäkrade service utförs i enlighet med Arbetsmiljöverkets rekommendationer där spårbar mätutrustning med kalibreringsbevis används. Under senare tid har vi haft en stark tillväxt av serviceavtal med många stora kunder. Vår tekniska service utgår ifrån Stockholm och Göteborg, där fabriksutbildade serviceingenjörer tar hand om akut- och avtalsservice.

Serviceavtal

Vi erbjuder olika nivåer på teknisk service allt ifrån garantiservice (ingår oftast tillsammans med den produkt du köpt) till förebyggande underhållsservice och akutservice. Förebyggande underhållsservice säkrar driften och ökar livslängden på produkten. Vi servar de flesta förekommande märken på den svenska marknaden – inte enbart vår egna.

Med FU-service blir även ekonomin säkrare eftersom avskrivningar och framtida investeringar kan planeras i god tid. Våra kunder ger oss gott betyg och känner sig säkra med vår snabba respons och tillgången till vår expertis och akutservice. Ring 08-752 00 40 och vi berättar mer.

Kalibreringsbevis

Vid vår kontrakterade service används ett antal mätinstrument när vi utfärdarkalibreringsprotokoll godkända för ackrediterad verksamhet. Dessa mätinstrumentskall kalibreras varje år av tredje part. Företagen Exova Metech, Pentronic AB och Nordtech utfärdar kalibreringsbevisen som finns att ladda ner här. Klicka på respektive teknikers mätinstrument för kalibreringsbevis:

Tempgivare

Stroboskop

CO2 mätare

Kontakta oss

Har du en offertförfrågan eller bara en förfrågan? Fyll i formuläret med hur vi kan hjälpa dig, så återkommer vi så fort vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Nyheter