Om oss

Hettich Labinstrument AB
fokuserar på kundbehoven

Hettich Labinstrument AB har tjänat kunder inom sjukvård, forskning och industri allt sedan bolaget bildades 1994. Under resans gång har vi utvecklas allt mer till att bli en samarbetspartner som tillgodoser behoven av såväl avancerad modern teknisk utrustning och förbrukningsprodukter samt tillhörande teknisk service vilket våra kunder uppskattar. Tack vare utvecklingen i Sverige och samarbete med våra ledande internationella leverantörer har vi uppnått en ny nivå av kapacitet och förtroende: ”Möt framtidens krav redan i dag”.

Som vår kund får du säker tillgång till all ny teknik, kunnande och utveckling inom centrifuger, inkubatorer, frysar/kylar, blodprovtagningsprodukter och sedan 2022 även hela Hettich Healthcares sortiment. 

Hettich Labinstrument ingår numera i börsnoterade AddVise-Group. Ett naturligt steg i bolagets utveckling. Förstärkta med en bredare ekonomisk bas och nya möjligheter ser vi ljust på framtiden. Inom AddVise-Group finns kunnande och kompetens som tillsammans med vår egen breddar basen att bemöta framtidens utmaningar.

Har du inte varit i kontakt med oss förut hör gärna av dig.

Välkommen som vår kund!

Våra samarbetspartners

Hettich Labinstrument har genom åren utvecklat ett ömsesidigt kvalitativt och positivt samarbete med världens ledande producenter inom våra affärsområden. Hettich, Memmert, Greiner Bio One, Deltalab, PHC Europe, Grant Instrument, VBM, Open House är bland våra främsta produktvarumärken. Allt världsledande bolag inom sina områden. Klicka på varumärkena till vänster för att komma till respektives bolags hemsida.

Kvalitet

Alla våra produkter är framtagna i ISO certifierade processer. Själva har vi eget kvalitetssystem baserat på ISO-standarderna. Våra kvalitetssäkrade arbetssätt säkrar dig som kund en given plats i kedjan med producenten där dina erfarenheter återges till källan för vidareutveckling av produkterna.

Integritet

Hettich Labinstrument följer GDPR (General Data Protection Regulation). Lär mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Kontakta oss

Har du en offertförfrågan eller bara en förfrågan? Fyll i formuläret med hur vi kan hjälpa dig, så återkommer vi så fort vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Nyheter